Viviane Van Dyck
Viviane Van Dyck begon haar carriere in de keuken van het dansgezelschap van Anne Teresa de Keersmaeker, waar ze – lang voor het ‘in’ was – al aan de slag ging met zeewier, seitan en gefermenteerde groenten. Intussen geeft ze al meer dan 20 jaar kooklessen, is ze auteur en werkt ze als vegan chef en receptontwikkelaar bij Foodmaker.
Alles over gebalanceerd plantaardig eten
In Vegans are better lovers inspireert chef Viviane Van Dyck jou om een betere lover of life te worden. Iemand die niet alleen fysiek gezond is, maar ook open van geest, met mooie dromen en de moed om die uit te doen komen. Je dagelijkse (eet)gewoonten kunnen daar zeker toe bijdragen. De inspiratie voor haar evenwichtige, plantaardige keuken haalt Viviane uit de eeuwenoude yinyangfilosofie, die ze zelf al meer dan 20 jaar met succes toepast. Ze bezit de kunst om die helder en begeesterd toe te lichten en te vertalen in verrukkelijke, haalbare recepten.